търговия с черни метали

Производство на арматурни заготовки и арматурни мрежи

Търговия, внос и износ на черни метали

Търговия, внос на периодичен профил и бетонно желязо

Фероком

         Желаем да Ви представим нашата компания ФЕРОКОМ АД.

Ние сме българска компания занимаваща се с търговия, внос на периодичен профил и бетонно желязо, производство на арматурни заготовки с капацитет 1200 тона месечно. Основен контрагент сме на „Промет Интертрейд", Стомана Индъстри и др. имаме изградени трайни взаимоотношения с чуждестранни производители. Седалището и базата ни се намира в гр. Пловдив, със бази в София и Бургас.

Политиката на нашата фирма е ориентирана да предлага на своите клиенти продукти, които да срещнат техните изисквания и очаквания.

Ние сме специализирани в търговията с бетонно желязо, периодичен профил, поцинковани тръби, шини, винкели и др. Нашите месечни обеми са над 3000 тона. Произвеждаме арматурни мрежи от ф4 до ф10, арматурни заготовки и ЛТ(покривна) ламарина. Бихме се радвали да се срещнем и да осъществим трайни контакти.

Всички предлагани от нас продукти отговарят на стандартите и са придружени със сертификати и декларация за съответствие.

Възможностите на доставка на бетонно желязо и арматура са със следните размери:

Бетонно желязо на кангали - SAE 1008

  • От Ф5,5 до Ф12

Периодичен профил на кангали - ASTM A 615 Grade 60

  • От N 6 до N 12

Периодичен профил на пръти - 12 m ( с възможност над 12 m) BS 4449 (97) - Gr 460 B, DIN 488, BST 500 S, БДС 4758-84, ГОСТ 5781

  • От N 8 до N 40

Разполагаме със собствен транспорт и автокран. Възможност за доставка до обекта.